Boka flyg och hotell

Boka billigt flyg till Island hos Resia.

Flyg till Island

Boka ditt flyg till Island och välj om du vill flyga till Reyjkavik eller Akureyri. Den största internationella flygplatsen på ön heter Keflavik International och ligger utanför huvudstaden Reykjavik. Akureyi international finns på norra delen av ön. De största flygbolagen som flyger till Island är SAS och Iceland Air.

Vi erbjuder alla flyg - både reguljärflyg och lågprisflyg. Lättare än så här kan det knappast bli att hitta en billig flygresa!

Vill du ha personlig service är du välkommen att besöka en av våra resebyråer eller ringa oss på telefonnr 0771-92 92 92 så bokar vi flygbiljetten åt dig.

Populära resmål till Island

Frågor om flyg till Island

 

Vanliga frågor och svar när du själv bokat din flygresa direkt online på resia.se. Klicka på länken nedan. 

Flyg

 

Läs även

Inför din resa - bra information om pass, visum m m

 

Har du frågor om bokningar du gjort i en Resia-butik eller via telefon hänvisar vi dig till butiken för svar på dina frågor, eller ring 0771-92 92 92.

Vi hjälper dig att besvara vanliga frågor 0771-94 94 94 Mån-Fre: 9-18 Lör: 10-14

Fakta om Island

  • Land: 
  • Huvudstad: 
  • Språk:
  • Valuta:
  • Tidskillnad:

Inspiration från Island

Hallins reseblogg

Följ med till Island

Förra veckan var min kollega Åsa Carlsson på Resia i Varberg på en resa till Island. Följ med på hennes upplevelser! Island är ett ställe man åker till om man…

Hallins reseblogg

Island – varma bad & heta gejsrar

 Den Blå Lagunen är en av Islands största turistattraktioner. Lagunen ligger nära flygplatsen utanför Reykjavík, så det är enkelt att besöka den för ett dopp p…

Hallins reseblogg

Reykjavik – restauranger & klubbar

Tidigare i år skrev vi i ett inlägg om att Lonely Planets läsare har röstat fram Island till det trendigaste resmålet 2012. För dig som planerar en resa till I…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp