Boka flyg och hotell

Flyg billigt till Barcelona, Spanien.

Flyg till Barcelona

Boka flyg till Barcelona och den största flygplatsen El Prat Airport. Flygplatsen ligger cirka 13 kilometer utanför Barcelona och du tar dig lätt från flygplatsen till staden med buss eller tåg. Skulle du välja att ta en taxi så lämna cirka fem procent på slutpriset i dricks. De största flygbolagen med Barcelona som destination är SAS, Norwegian och Vueling.

Sök, jämför och boka ditt flyg till Barcelona, direkt online - dygnet runt. Vi erbjuder alla flyg - både reguljärflyg och lågprisflyg. Lättare än så här kan det knappast bli att hitta en billig flygresa!

Vill du ha personlig service är du välkommen att besöka en av våra resebyråer eller ringa oss på telefonnr 0771-92 92 92 så bokar vi flygbiljetten åt dig.

Frågor om flyg till Barcelona

 

Vanliga frågor och svar när du själv bokat din flygresa direkt online på resia.se. Klicka på länken nedan. 

Flyg

 

Läs även

Inför din resa - bra information om pass, visum m m

 

Har du frågor om bokningar du gjort i en Resia-butik eller via telefon hänvisar vi dig till butiken för svar på dina frågor, eller ring 0771-92 92 92.

Vi hjälper dig att besvara vanliga frågor 0771- 94 94 94 Mån- Fre: 9-18 Lör: 10-14

Fakta om Barcelona

  • Land: Spanien
  • Huvudstad: Madrid
  • Språk: Spanska
  • Valuta: EUR
  • Tidsskillnad: Samma tid

Inspiration från Barcelona

Hallins reseblogg

Barcelona i Gaudis fotspår

Förra året fyllde vi 40 år och firade med massor av tävlingar. En av dagarna så var vinsten en resa till Barcelona och vann gjorde Ingrid som reste tillsammans…

Hallins reseblogg

Ett annat Barcelona

Idag gästas bloggen av Sanna Rosell som just nu bor i Barcelona. Hon tar oss med utanför turiststråken till ”Ett annat Barcelona”! Ett vårvarmt och…

Hallins reseblogg

Att göra i Barcelona

För ett tag sedan hade vi en ”födelsedagskalender” här i bloggen med många fina priser. Bland annat kunde man vinna en resa till Barcelona och vi s…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp