Boka flyg och hotell

Flyg billigt till Stockholm, Sverige.

Flyg till Stockholm

Sök, jämför och boka ditt flyg till Stockholm, direkt online - dygnet runt. Vi erbjuder alla flyg - både reguljärflyg och lågprisflyg. Lättare än så här kan det knappast bli att hitta en billig flygresa! Boka avgångar hos de största flygbolagen med inrikeslinjer till Stockholm: SAS och Norwegian.

Den största internationella flygplatsen i Stockholm, som också är landets största, heter Arlanda. Den ligger 40 kilometer norr om Stockholm city. Du tar dig smidigt in till staden med direkttåget Arlanda Express, men det går också pendeltåg och flygbussar. Näst störst i regionen är Bromma som ligger mer centralt – endast 8 kilometer från city. Även härifrån går flygbussar.

Vill du ha personlig service är du välkommen att besöka en av våra resebyråer eller ringa oss på telefonnr 0771-92 92 92 så bokar vi flygbiljetten åt dig.

 

Frågor om flyg till Stockholm

 

Vanliga frågor och svar när du själv bokat din flygresa direkt online på resia.se. Klicka på länken nedan. 

Flyg

 

Läs även

Inför din resa - bra information om pass, visum m m

 

Har du frågor om bokningar du gjort i en Resia-butik eller via telefon hänvisar vi dig till butiken för svar på dina frågor, eller ring 0771-92 92 92.

Vi hjälper dig att besvara vanliga frågor 0771- 94 94 94 Mån- Fre: 9-18 Lör:10-14

Fakta om Stockholm

  • Land: Sverige
  • Huvudstad: Stockholm
  • Språk: Svenska
  • Valuta: SEK
  • Tidsskillnad: Samma tid

Inspiration från Stockholm

Hallins reseblogg

Nöjesweekend i Stockholm

Visste du att vi på Resia säljer prisvärda hotellpaket med nöjesweekend i Stockholm? Förra helgen fick jag prova på!   Stockholm är den perfekta staden för en…

Hallins reseblogg

Shopping i Stockholm

Ni som följer oss på Instagram (@resiasverige) kunde se att jag var på en bloggresa till Stockholm. Här delar jag med mig av en underbar shoppingdag med massor…

Hallins reseblogg

ABBA-museet i Stockholm

Förra veckan var jag i Stockholm och passade på att besöka det omtalade ABBA-museet på Djurgården. Museet ligger alldeles intill Gröna Lund dit du enkelt tar s…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp