Boka flyg och hotell

Flyg billigt till Budapest, Ungern.

Flyg till Budapest

Sök, jämför och boka ditt flyg till Budapest, direkt online - dygnet runt. Vi erbjuder alla flyg - både reguljärflyg och lågprisflyg. Lättare än så här kan det knappast bli att hitta en billig flygresa!

Flyg till Budapest landar 16 kilometer sydost om staden. Flygplatsen heter Budapest Ferenc Liszt International Airport och bussar tar dig smidigt in till staden. Du kan även ta buss till närliggande tågstation för vidare resa in till Budapest. De största flygbolag som trafikerar Ungerns huvudstad från Sverige är SAS och Norwegian.

Vill du ha personlig service är du välkommen att besöka en av våra resebyråer eller ringa oss på telefonnr 0771-92 92 92 så bokar vi flygbiljetten åt dig.

Frågor om flyg till Budapest

 

Vanliga frågor och svar när du själv bokat din flygresa direkt online på resia.se. Klicka på länken nedan. 

Flyg

 

Läs även

Inför din resa - bra information om pass, visum m m

 

Har du frågor om bokningar du gjort i en Resia-butik eller via telefon hänvisar vi dig till butiken för svar på dina frågor, eller ring 0771-92 92 92.

Vi hjälper dig att besvara vanliga frågor 0771-94 94 94 Mån-fre: 9-18 Lör: 10-14

Fakta om Budapest

  • Land: Ungern
  • Huvudstad: Budapest
  • Språk: Ungerska
  • Valuta: HUF
  • Tidsskillnad: Samma tid

Inspiration från Budapest

Hallins reseblogg

Att se i Budapest

Budapest är en av Europas vackraste städer med många vackra byggnader och breda gator. Donau delar Budapest i två delar, Buda och Pest. På Pest-sidan ligger de…

Hallins reseblogg

Budapest – Filmiska retrokvarter

En riktig favorit är området kring Szent István Park. Här kan du njuta av levande och filmiska retrokvarter i perfekt 30-talsfunkis. Själva parken ligger vacke…

Hallins reseblogg

Budapest – Terrorns hus

Ta chansen och upplev hur det var att leva i Budapest under två olika diktaturers skräckvälde. I Terrorns hus iscensätts Nazitysklands och Sovjetunionens terro…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp