Boka flyg och hotell

Flyg billigt till San Fransisco, USA.

Flyg till San Francisco

Sök, jämför och boka ditt flyg till San Francisco, Kalifornien, direkt online - dygnet runt. Vi erbjuder alla flyg - både reguljärflyg och lågprisflyg. Lättare än så här kan det knappast bli att hitta en billig flygresa!

Den myllrande storstaden San Fransisco är ett av USA:s mest populära resmål. Flyger du från Sverige är SAS det största flygbolaget som trafikerar staden. Den största flygplatsen i området heter San Francisco International Airport och ligger 26 kilometer söder om stadskärnan. Härifrån tar du dig smidigt in till centrum via tunnelbanesystemet BART (Bay Area Rapid Transit) eller med buss.

Vill du ha personlig service är du välkommen att besöka en av våra resebyråer eller ringa oss på telefonnr 0771-92 92 92 så bokar vi flygbiljetten åt dig.

Frågor om flyg till San Francisco

 

Vanliga frågor och svar när du själv bokat din flygresa direkt online på resia.se. Klicka på länken nedan. 

Flyg

 

Läs även

Inför din resa - bra information om pass, visum m m

 

Har du frågor om bokningar du gjort i en Resia-butik eller via telefon hänvisar vi dig till butiken för svar på dina frågor, eller ring 0771-92 92 92.

Vi hjälper dig att besvara vanliga frågor 0771-94 94 94 Mån-fre: 9-18 Lör: 10-14

Fakta om San Francisco

  • Land: USA
  • Delstat: Kalifornien
  • Delstatshuvudstad: Sacramento
  • Språk: Engelska
  • Valuta: USD
  • Tidsskillnad: - 9 tim

Inspiration från San Francisco

Hallins reseblogg

San Francisco – Tips

I våras besökte jag, tillsammans med vänner, USA:s mest liberala stad San Francisco i en vecka. Det finns mycket att göra i San Francisco och även om jag vet a…

Hallins reseblogg

San Francisco – restauranger och shopping

Du vet nu var du ska gå i San Francisco och vad du ska se. Men för att klara dina tuffa dagar som turist behöver du självklart äta och shoppa! Som tur är är Sa…

Hallins reseblogg

Att se i San Francisco

Du har redan fått en liten försmak av San Francisco. Men vad får du då inte missa när du väl är där? Det finns som sagt många kända och okända hörn. Det bästa…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp