Mat- och vinresa till Sydafrika

Välkommen till matens mecka - Kapstaden och dess omgivningar. Tour Africa arrangerar i samarbete med Resia en resa där man får njuta av mat och vin av högsta klass samt lära sig laga mat från världens alla hörn. Maria Scheppner på Resia i Norrköping har precis varit i Kapstaden och hjälper gärna till med tips och svarar på frågor. 

En resa för dig med intresse för livets goda!

Pris: 

fr. 20 500:-
Gå på matlagningskurser i Kapstaden. Boka hos Resia.

Detta ingår i priset

Pris: fr. 20.500:-

I resan ingår: Flyg, skatter, ankomsttransfer, boende med angivna måltider. Matlagningskurser och utflykter nämnda i programmet. Hyrbil.

Följ med på mat- och vinresa till Kapstaden. Resia hjälper dig med bokningen.

Program

Dag 1 - Flyg från Sverige eller Köpenhamn.
Dag 2 - Ni landar i Kapstaden och här har ni transfer som väntar till Riverside Estates i Hout Bay eller Glen Avon i Constantia, 3 nätter med frukost ingår.
Dag 3 - Dags att uppleva Kapstaden!
Dag 4 – Heldagstur med guide till Godahoppsudden.
Dag 5 – Ni kör i hyrbil till vindistriktet för boende i Franschoek påCape Vue Guest House eller Klein Oliphantshoek med frukostpension.
Dag 6 –Kör längs Sydafrikas vackraste väg, Route 62 till Montagu för boende på Mimosa Lodge med halvpension.
Dag 7 - Till Prince Albert för boende på African Relish. Två övernattningar med helpension, två matlagningskurser och även lite kulturell vandring i idyllen.
Dag 9 - Tillbaks till Kapstaden. Bilen lämnar ni på flygplatsen innan hemresa.

Bokningsinfo

Bokningsinformation

Gäller prisperioder enligt specificering ovan. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Välkommen att boka hos Maria Scheppner: maria.scheppner@resia.se eller 011-19 70 13 samt Resia Norrköping: semesterresor.norrkoping@resia.se eller 011- 19 70 10. 

Reseinspiration

Hallins reseblogg

Sydafrika – aktiviteter runt Kapstaden

Igår skrev vi om Sydafrikas vackra golfbanor. Idag tipsar Karl Appelqvist, som arbetar på vår projektavdelning, om lite mer fartfyllda aktiviteter runt Kapstad…

Hallins reseblogg

Sydafrika – Kapstaden – Robben Island

Det finns nog ingen som inte har följt fängslandet och frigivningen av Nobels fredspristagare Nelson Mandela. Nelson Mandela var tidigt aktiv i ANC  och för rä…

Hallins reseblogg

Kapstaden – V&A Waterfront

Vi fortsätter med sevärdheter i Kapstaden och idag har turen kommit till V&A (Victoria & Alfred) Waterfront som ligger vackert i hamnen med Taffelberge…

Upp