• Följ med på en unik gruppresa!

    12 dagar: Florida + Karibienkryssning

Kryssning i Karibien med Resia!

Välkommen att följa med oss på en fantastisk Karibienkryssning i grupp 1-13 mars 2017. Tillsammans med vår svensktalande färdledare lär vi känna Floridas hjärta Fort Lauderdale under fyra dagar för att sedan koppla av och kryssa en vecka runt öarna i västra Karibien. Vakna på ett nytt resmål varje dag!

Ombord på Norwegian Getaway finns allt du kan önska dig. Njut av den kravlösa tillvaron, snorkla, slappa, sola och ta dagen som den kommer. För den som har svårt att sitta still finns utflykter i varje hamn och tack vare det rika utbudet ombord finns det något som passar alla.

Vill du ha mer information om kryssningar och få hjälp med din bokning? Skicka en intresseförfrågan så kontaktar vi dig!

12 dagar fr. 29.900:–/person

Boka din plats senast 18 november så får du rederiets populära All Inclusive dryckespaket på köpet!

Dryckespaket på köpet!

Boka din plats på vår populära gruppresa till Florida och Karibien senast 18 november 2016 så får du Norwegian Cruise Lines all inclusive dryckespaket på köpet! Dryckespaketet innehåller obegränsad mängd öl, vin, läsk, juice och vatten på glas i fartygets alla restauranger och barer. Dessutom ingår alla drinkar och cocktails upp till 8.50$.

Välkommen till oss så berättar vi mer om resan.

Hitta din närmsta Resia-butik

Reseinspiration

Hallins reseblogg

Strandbröllop i Florida – vårt livs resa!

Idag ska vi få följa med Sulena Hsiung från Resia i Lidköping till hennes favoritresmål USA. Det här var dock ingen ”vanlig” resa utan de överraska…

Hallins reseblogg

10 saker att göra på Aruba

Nu är det nästa exakt ett år sedan jag kom hem från Karibiens älsklingsö, Aruba. Det är många anledningar att just Aruba snabbt blir favorit hos många men jag…

Hallins reseblogg

Ta med hela familjen på en kryssning i Medelhavet i sommar!

Idag gästas bloggen av Royal Caribbean Cruise Line som berättar om vilket fantastiskt bra alternativ det är att välja en kryssning för hela familjen. Du hittar…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp