Stadspuls och kryssning i Karibien under samma resa

Vill du ha det bästa av två världar? Vi skräddarsyr din resa där storstadssemester och kryssning ingår i samma semester. Kombinera till exempel shopping och stränder i trendiga Miami med vilsamma kryssningsdagar i Karibien. 

Vill du ha mer information om kryssningar och få hjälp med din bokning? Skicka en intresseförfrågan så kontaktar vi dig! Det går också bra att besöka en av våra resebyråer eller ringa oss på telefonnummer 0771-92 92 92. 

Prisexempel: Miami + kryssning i Karibien, 10 dgr

Res till Miami och avsluta resan med en kryssning. Boka hos Resia.

Kombinationsresa

Vi hjälper dig att boka din resa där kryssning kombineras med vistelse i storstaden Miami. Om du är ute på en lite längre resa går det bra att hyra en bil under semesterdagarna för att besöka flera av Floridas pärlor; kanske nöjesparkernas mecka Orlando eller vackra Fort Lauderdale, innan det är dags för en härlig kryssning i Karibien.   

Prisexempel:
15 - 25 februari 2017
10 dgr fr. 11.237:-/person

I priset ingår:
Flyg från Stockholm-Miami med British Airways fr. 4.081:-/person
Hotell Princess Ann Hotel*** 3 nätter (15-18 februari) fr. 2.507:-/person
Kryssning med MSC Divinia i östra Karibien 7 nätter (18 - 25 februari) fr. 4.649:-/person.

Kryssningsrutt:
Miami, Florida - Pilipsburg, St. Martin  - San Juan, Puerto Rico - Nassau, Bahamas - Miami, Florida. 

 

Åk på kryssning och kombinera det med besök i storstäder. Boka hos Resia.

Kryssning med MSC Divina

Upplev Karibien på bästa sätt och vakna upp på olika platser i fantastiska miljöer. Under tiden du färdas mellan olika destinationer erbjuder MSC Divina allt du kan önska dig, restauranger, barer, spa, gym och underhållning som bowling, pooler, shopping och mycket mera. I priset ingår helpension, aktiviteter och underhållning. 

Kryssningsrutt med MSC Divina: 

Miami, Florida - Pilipsburg, St. Martin  - San Juan, Puerto Rico - Nassau, Bahamas - Miami, Florida.  

Ta hjälp av våra kryssningsspecialister

"Krydda med en äventyrlig bilresa"

Svårt att välja mellan paradisstränder på Bahamas, korallrevssnorkling runt jungfruöarna och puertoricanska matmarknader som får smaklökarna att dansa? Med en kryssning i Karibien får du lite av allt.
- Passa på att krydda resan med en äventyrlig roadtrip i Florida. En resa du sent kommer att glömma.

Jenny Björklund, Kryssningsspecialist. 

Har du frågor om kryssningar eller vill ha förslag på trevliga paktetresor där kryssning och storstadsvistelser ingår? Kontakta då en av våra kryssningsspecialister på Kryssning@resia.se

Bokningsinfo

Bokningsinformation

Priserna avser avresa 15-25 februari 2017. Pris avser per person med del i dubbelrum och insideshytt, inkl. flyg, hotell och kryssning.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

För personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92.

Reseinspiration

Hallins reseblogg

Intervju med Yogagirl – Rachel Brathen

När det blev klart att jag skulle åka till Aruba så var jag ju bara tvungen att få en intervju med Yogagirl, Rachel Brathen, som gjort Aruba känt för flera fan…

Hallins reseblogg

Att göra på Aruba

Kanske har du hunnit med att läsa mitt förra inlägg från Aruba där jag förutom delar med mig av massor av tips också skriver om en hel del fakta och andra bra…

Hallins reseblogg

Välkommen till Aruba

Eller Bon Bini som man säger på Aruba! Välkommen är verkligen rätta ordet för att beskriva hur det känns när man kommer till Aruba. Vem man än träffar och vart…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp