Kanariekryssa i vinter

Upplev en underbar kryssning till Kanarieöarna i vinter. På fartyget Norwegian Spirit kan du njuta av härliga middagar, sköna pooldagar och många andra trevliga aktiviteter. Under kryssningen finns också möjlighet att följa med på spännande utflykter i varje hamn.

Boka insideshytt och få ett bonuspaket på köpet. Boka utsideshytt, balkonghytt eller minisvit och få två bonuspaket på köpet (värde upp till 5.200:-).

Erbjudandet gäller alla nybokningar som är gjorda senast den 18 november 2016.   

Vill du ha mer information om kryssningar och få hjälp med din bokning? Skicka en intresseförfrågan så kontaktar vi dig!

PSST....bokar du en svit (ej minisvit) eller en Havenhytt får du alla 4 bonuspaketen på köpet! 

Prisexempel: 
Kanarieöarna, 11 dagar

Prisexempel

Kanarieöarna, 11 dagar:
fr. 9.995:-/person
Fartyg: Norwegian Spirit - All Inclusive på köpet!
Resrutt: Barcelona - Casablanca - Gran Canaria - Teneriffa - Madeira - Malaga - Alicante - Barcelona

Prisexempel avser avresa i februari 2017.

 

Bonuspaket

Välj mellan:
All Inclusive dryckespaket
Specialrestaurangpaket
Fickpengar att använda ombord
Fria internetminuter 

Välkommen till oss så berättar vi mer om resan.

Hitta din närmsta Resia-butik

Bokningsinformation

Bokningsinformation

Boka en kryssning med Norwegian Cruise Line, avresa januari 2017 så får du just nu valfritt bonuspaket på köpet! Erbjudandet gäller på kryssningar minimum 5 nätter och på alla nybokningar gjorda senast 18 november  2016.

Gäller prisperioder enligt specificering ovan. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Välkommen att boka hos en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92.

 

Reseinspiration

Hallins reseblogg

Träning på Fuerteventura

Är man sugen på en träningsresa kan vi varmt rekommendera en resa till Fuerteventura. Vi har tidigare berättat om vår resesäljare Sandra på Resia i Bollnäs som…

Hallins reseblogg

Att göra på Fuerteventura

För ett tag sedan var min kollega Louise på en härlig resa till Fuerteventura. Det var i första hand en träningsresa men de hann med att göra många andra saker…

Hallins reseblogg

Träna på Playitas

I höstas deltog alla medarbetarna på Resia i en stegtävling. Vann gjorde Resia i Bollnäs där Sandra Williamsson Zetterqvist arbetar. Vinsten var en resa till t…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp