50% rabatt på kryssningar till Dubai

Åk på kryssning till Dubai med Royal Caribbean och njut av överdådig skönhet, rik historia och fina destinationer. Med sin brännheta öken, fantastiska byggnader och inbjudande stränder uppfyller Förenade Arabemiraten de flesta semesterdrömmar. 

Beställer du din kryssning innan den 30 september så får du och en person till i ditt resesällskap 50% rabatt på kryssningspriset. Gäller på kryssningar med avresa i perioden 12/12 2016 - 27/3 2017. 

Vill du ha mer information om kryssningar och få hjälp med din bokning? Skicka en intresseförfrågan så kontaktar vi dig! 

Prisexempel:
Kryssning 7 nätter, avresa 12 dec 2016.

 

Boka din kryssning hos resia och få 25% i rabatt.

Prisexempel

Kryssning från Dubai med fartyget Vision of the Seas

Resrutt: Dubai - Khasab - Abu Dhabi - Muskat (2 dagar)- Dubai - Dubai 

Prisexempel 7-nätters kryssning: 
Insideshytt: fr. 4.165:-/person
Utsideshytt: fr. 5.146:-/person
Balkonghytt: fr. 8.618:-/person

Prisexempel avser avresa 12 december 2016.

Vår kryssningsspecialist Bob Jensen har skräddarsytt en paketresa med kryssning, flyg, hotell samt transfer.
Datum 11/12 - 19/12 2016: fr. 12.634:-/person  

I priset ingår:
Flyg t/r från Köpenhamn
Kryssning 7 nätter i insideshytt

1 natt på Hotel Rain Tree Deira City Centre *** 
Del i dubbelrum, inkl. frukost.
Transfer t/r

Kryssningar är något för alla

Kryssning passar alla smaker

Royal Caribbean erbjuder ett fullspäckat aktivitetsschema för både barn och vuxna.

Här finns barn- och ungdomsklubbar i 7 olika åldersgrupper som erbjuder en rad roliga och lärorika aktiviteter, både ombord och iland. Andra höjdpunkter ombord är klätterväggen, minigolfbanan, bion samt poolområderna med allt de har att erbjuda. På utvalda fartyg hittar du också isrink, surfmaskin, karusell, Zipline, basket- och volleybollbana samt karaktärerna från Shrek, Madagaskar och Draktränaren.

Äver för de vuxna är utbudet av aktiviteter och underhållning ombord enormt. Royal Caribbean erbjuder något för alla smaker med bl.a. ett stort träningscenter och spa, ett stort urval av lounger, barer, casino och nattklubb, exklusiva butiker, konst- och fotogalleri samt en stor teater som visar shower i världsklass.

Fartygen har också ett stort urval av restauranger, välj mellan allt från exklusiva restauranger till lite mindre och mysiga matställen samt bufféer. För de som vill slappna av och ta det lugnt erbjuds flera poolområden med många solstolar och gott om plats att hitta sin egen hörna.

ta hjälp av våra kryssningsexperter

Tips inför din kryssning

Har du frågor om kryssningar eller vill ha förslag på trevliga paktetresor där kryssning och storstadsvistelser ingår? Kontakta då en av våra kryssningsspecialister på Kryssning@resia.se

 

Bokninsinformation

Bokningsinformation

Kryssa mellan 12/12 2016- 27/3 2017 med Vision of the Seas. Rabatten är avdragen i ovanstående prisexempel och gäller första och andra person i en hytt. Boka senast 30/9.

Gäller prisperioder enligt specificering ovan. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Välkommen att boka hos en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92.

Hitta närmsta Resiabutik

Reseinspiration

Hallins reseblogg

Utflykter i Dubai

I Dubai har du möjlighet att åka på ett antal utflykter. Reser du med en charterarrangör (t ex Apollo, Fritidsresor eller Solresor) har de ett urval av utflyk…

Hallins reseblogg

Utflykter i Dubai

I Dubai har du möjlighet att åka på ett antal utflykter. Reser du med en charterarrangör (t ex Apollo, Fritidsresor eller Solresor) har de ett urval av utflyk…

Hallins reseblogg

Vilken tur ska jag välja med Hurtigruten?

När man åker med Hurtigruten så är det några val man måste göra. Det är högst angenäma val förstås men de måste göras. I mitt förra inlägg skrev jag om vilken…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp