Ge bort ett presentkort

Köp ditt presentkort direkt online

Köp ditt presentkort i butik

Resias presentkort är en gåva fylld med upplevelser. Till din älskade. Eller till dem som älskar varandra. En överraskning till vänner och bekanta. Eller en uppmuntran till din personal.

Resias presentkort är den perfekta gåvan vid alla tillfällen och den uppskattas. Det fina är att hos Resia finns det mängder av resealternativ, så det finns något för alla smaker och plånböcker. Det är enkelt att köpa och gäller länge.

Presentkortet kan du köpa via någon av våra resebyråer runt om i landet, på telefon 0771-94 94 94 eller på resia.se. Det gäller i tre år och du bestämmer själv värde på presentkortet. Presentkortet är inte personligt utan det kan överlåtas. 

OBS! Du kan använda presentkortet som betalning för alla typer av bokningar i någon av våra resebyråer. När du bokar online på resia.se gäller presentkortet endast som betalning när du bokar flyg, hotell, samt flyg+hotell (ej charter). När du köper presentkort online får du en utskrivbar PDF-fil som du kan maila direkt till mottagaren eller som du enkelt och smidigt kan skriva ut själv.  

Har du speciella önskemål hjälper vi dig gärna. Välkommen in till närmaste Resia-butik!

 

Presentkort på charterresor * Presentkort på kryssningar * Presentkort på nöjesweekend * Presentkort på bussresor * Presentkort på bröllopsresor * Presentkort på skidresor Presentkort på golfresor * Presentkort på fotbollsresor * Presentkort på hockeyresor * Presentkort på Formula 1 resor

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp