Presentkort på nöjesweekend

Resias presentkort kan användas till att betala en weekendresa med nöjesevenemang när du bokar din nöjesweekend via en av Resias resebyråer. Resia säljer paket med t ex en teater i Stockholm, en konsert i London eller en musikal i New York. 

Presentkort kan du köpa via någon av våra resebyråer runt om i landet, på telefon 0771-92 92 92 eller på resia.se. Det gäller i tre år och du bestämmer själv värde på presentkortet. Presentkortet är inte personligt utan det kan överlåtas.

OBS! Du kan använda presentkortet som betalning för nöjesweekend i någon av våra resebyråer, men du kan inte använda presentkortet om du bokar en nöjesweekend online på resia.se (Online gäller Resias presentkort endast som betalning när du bokar flyg, hotell, samt flyg+hotell, ej charter).

Boka ditt presentkort direkt online

Har du speciella önskemål hjälper vi dig gärna. Välkommen in till närmaste Resia-butik!
 

Presentkort på charterresor * Presentkort på kryssningar * Presentkort på bussresor * Presentkort på bröllopsresor * Presentkort på skidresor Presentkort på golfresor * Presentkort på fotbollsresor * Presentkort på hockeyresor * Presentkort på Formula 1 resor

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp