• Träningsresa

Åk på träningsresa och få en energikick

Mota bort tröttheten och satsa på en perfekt semesterkombination; sol, bad och träning. Apollo är Sveriges största arrangör av träningsresor och erbjuder nu prisvärda resor till sportanläggningar på Kanarieöarna och i Thailand. Här finns något för alla som vill satsa på en aktiv semester; gym, golf, tennis, vattensporter, cykling, spa, barnaktiviteter.

Och så havet, solen och värmen förstås!

Här hittar du alla Apollos träningshotell


 

 

fr. 5 448:- Boka online
Boka din charterresa med Apollo hos Resia
Åk till Lanzarote och HD Beach Resort på träningsresa. Boka hos Resia.

Träningshotell på Lanzarote

Välkommen till HD Beach Resort på Lanzarote, hotellet för dig som gillar att träna och fylla dagarna med aktiviteter som spinning, aerobics, cykling, beach volley, tennis och vattensporter. Här finns en aktiv zon med aktivitetspool, miniklubb och vattenpark för barnen och en relaxzon med spa och infinitypool.

Avresor från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. 

Läs mer om hotellet, se priser och boka här. 

Sugen på golf och värme i vinter. Boka en träningsresa med Apollo. Resia hjälper dig med bokningen.

Träningshotell på Gran Canaria

5-stjärniga Sheraton Salobre Golf Resort & Spa Gran Canaria trivs golfentusiasterna och alla andra som gillar att varva träning med lyxig avkoppling och spabesök. Precis intill hotellet slingrar sig öns golfbanor i vackra omgivningar. Till Sheratons eget Beach House intill Maspalomas sanddyner tar det bara 10 minuter med hotellbussen.

Avresor från Stockholm, Göteborg. Malmö och Köpenhamn

 

Läs mer om hotellet, se priser och boka här. 

Åk på träningsresa till Playitas i vinter. Boka hos Resia.
Fuerteventura

Träningshotell på Fuerteventura

Playitas finns över en miljon kvadratmeter full av träningsmöjligheter såväl för vardagsmotionärer som för elit. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, olympisk 50-m pool, en golfbana och massor med ledarledda träningspass?

Avresor från Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn.

Läs mer om hotellet, se priser och boka här. 

 

Fredrik Koch på Resia i Ljungby tog med hela familjen till Fuerteventura och Playitas. Läs hans rapport i vår reseblogg. 

Till resebloggen

 

Hur är det att åka på träningsresa till Playitas Resort? Anette Holmgren på Resia i Helsingborg har åkt till sportanläggningen. Läs hennes blogginlägg här. 

Till resebloggen

Boka en träningsresa till Thailand med Apollo. Resia hjälper dig med bokningen.

Träningshotell i Thailand

Thanyapura är Sydostasiens största sporthotell och vänder sig till såväl barnfamiljer som elittränare och hobbymotionärer. Här finns allt som krävs för en aktiv semester, till exempel olympisk pool och andra sportfaciliteter i världsklass. Dessutom kan du ta del av ett stort utbud av träningsformer som pilates, zumba och cardiotennis samt ett integrerat hälsocenter.

Avresor från Stockholm, Köpenhamn och Göteborg.   

Läs mer om hotellet, se priser och boka här.

Bokningsinformation

Bokningsinformation

Gäller prisperioder enligt specificering ovan. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

För personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92.

Reseinspiration

Hallins reseblogg

Träning på Fuerteventura

Är man sugen på en träningsresa kan vi varmt rekommendera en resa till Fuerteventura. Vi har tidigare berättat om vår resesäljare Sandra på Resia i Bollnäs som…

Hallins reseblogg

Att göra på Fuerteventura

För ett tag sedan var min kollega Louise på en härlig resa till Fuerteventura. Det var i första hand en träningsresa men de hann med att göra många andra saker…

Hallins reseblogg

Vart ska man åka i Thailand?

Ända sedan början på 90-talet har vi svenskar kunnat resa på charter till populära Thailand. Jag var faktiskt där sommaren 1990 för att titta runt inför charte…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp