Resor till Danmark

Vidsträckta sandstränder och turkosblått hav, nöjesparker och sommarland, museer och konstgallerier - ge dig iväg på en resa till Danmark, ett land som bjuder på nöjen i alla former.

Den fantastiskt vackra rivieran på Nordsjälland sträcker sig över 23 mil, från Sejerøbukten i väst till Öresund i öst.  Här hittar du kritvita sandstränder, gulliga små byar, vingårdar och museer. Missa inte ett besök på konstmuseet Louisiana där du hittar spännande konst såväl som enastående arkitektur i vackra omgivningar. Här finns även en av Danmarks främsta designbutiker.

På en resa till Danmark bör du stanna till i den pulserande metropolen Köpenhamn. Den charmiga huvudstaden har verkligen något för alla. Ta med barnen till Tivoli, shoppa loss på Ströget och beskåda folklivet från en uteservering i Nyhavn. Den avslappnade danska kulturen är märkbar i Köpenhamn.

Danmark bjuder på många nöjesparker för både barnen och de med barnasinnet kvar. Världsberömda Legoland, vattenäventyret The Reef och sommarlandet Djur Sommerland för att nämna några.
I Nordjylland ligger vackra Skagen med sina naturupplevelser, magiska ljus och berömda solnedgångar. I östra Jylland hittar du kulturhuvudstaden Århus med sitt stora nöjesutbud och unika blandning av gammalt och nytt. Staden är en av Danmarks äldsta men med en ung befolkning tack vare universitet.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp