Resor till Köpenhamn

Boka en resa till Köpenhamn och upplev en riktig storstadsmetropol! Här finns något för alla, oavsett om man är intresserad av design, kultur, gourmetmat, shopping eller nöjesliv.

Shoppa på gågatan Ströget, njut av något gott att dricka på en av Nyhavns uteserveringar och strosa runt på tivoli. Besök något av stadens många kaféer och beställ in en kopp kaffe och ett klassiskt danskt wienerbröd. När vädret tillåter kan du ta en båttur från Nyhavn och se det mesta av den vackra staden, inklusive den lilla men världsberömda sjöjungfrun.

Ölälskaren får inte missa ett besök på Carlsbergsbryggerierna som ligger i området Vesterbro. Den konstintresserade bör bege sig till Glyptoteket. Det berömda konstmuseet erbjuder vacker antik skulptur, såväl som verk av konstnärer som van Gogh och Monet. Letar du efter en lite lugnare del av Köpenhamn kan du ta en promenad på kyrkogården Assistens Kirkegård mitt i stadsdelen Nørrebro. Här ligger bland annat sagoberättaren H.C. Andersen begravd.

Kvällslivet i Köpenhamn är sprudlande och det finns många restauranger och trendiga barer att välja mellan. Tips! Besök det häftiga gamla slaktarhusområdet Köttbyn i de sydliga delarna av Vesterbro och beställ in lokala skadjursdelikatesser. 

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp