Resor till England och Skottland

Här kan du boka din resa till England och SkottlandPulserande storstäder, lantliga slott, charmiga badorter, sagolika trädgårdar och ett dramatiskt kustlandskap. Bilderna av England och Skottland är många, men oavsett vilken slags resa du väljer att göra så lär du inte bli besviken.

Englands största turistmagnet är förstås London, en metropol som erbjuder allt från maxad shopping och ett intensivt nöjesliv till sevärdheter och museum i världsklass. Passa också på att se de fina universitetsstäderna Oxford och Cambridge.

Den engelska landsbygden är fantastiskt vacker, hyr gärna en bil och upptäck prunkande trädgårdar och magnifika slott. I Oxfordshire finns det pampiga palatset Blenheim Palace som är ett populärt utflyktsmål. Downton Abbey-fans väljer naturligtvis att besöka Highclere Castle, slottet där tv-serien spelades in. Badorterna på sydkusten lockar med charmigt brittiskt strandliv, pittoreska gator och engelsk husmanskost på lokala pubar. Även Cornwall i sydvästra England stoltserar med ett idylliskt landskap och söta fiskebyar som för tankarna till brittiska tv-serier. 

Skottland i sin tur bjuder på ljungklädda hedar, livliga fiskebyar, trivsamma pubar och historiskt intressanta borgar. Och så whisky förstås. Här finns möjlighet att besöka destillerier och provsmaka whisky.
En resa till Skottland kan också inkludera en tur till magiskt vackra Isle of Skye, den sagoomspunna sjön Loch Ness eller Shetlandsöarna.
Ett måste är att stanna till i gemytliga Edinburgh som präglas av en imponerande arkitektur och intressant historia (missa inte Edinburgh Castle). Staden har dessutom ett trevligt uteliv vilket gör det till ett perfekt resmål om man vill varva sevärdheter med avslappnade öl- och middagspauser på pubar och barer.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp