Resor till London

Boka en resa till London och se fram emot ett härligt stadsäventyr. Vad vill du helst göra? Njuta av en färgstark musikal i West End, fynda böcker och antikviteter på Portobello Road Market, beskåda kronjuvelerna i Towern eller dricka Afternoon tea i pösiga hotellfåtöljer. Få städer har så mycket att erbjuda som London. Det gäller helt enkelt att beta av en bit i taget.

Här finns fantastiska museum (många är dessutom gratis) som attraherar både stora och små. Se verk av konstvärldens giganter på Tate Modern, botanisera bland mumier och historiska föremål på utmärkta British Museum eller studera dinosaurieskelett på The Natural History MuseumHarry Potter-fans vallfärdar såklart till Warner Bros Studios (boka biljetter i förväg) som ligger en bit utanför London.  

I metropolen London finns shopping för alla plånböcker, allt från lyx på varuhuset Harrod’s till fyndläge på livliga Camden Markets.  

När fötterna börjar ömma kan det vara dags att ta en paus, varför inte i någon av Londons många lummiga parker? I St. James’s Park kan du vila i en solstol, lukta på rosor och titta på pelikaner. Dessutom ligger London Zoo här, ett perfekt stopp för barnfamiljer!

Nattlivet i London går inte heller av för hackor. Styr stegen till Camden om du vill se rock- och indieband på livescener. I West End kryllar det av klubbar och barer. Notting Hill och Clerkenwell är också lämpliga områden att bege sig till om man vill dricka drinkar och dansa till långt in på småtimmarna.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp