Resor till Förenade Arabemiraten

Boka en resa till Förenade Arabemiraten och upplev lyx utöver det ordinära. Landet är ett av världens rikaste och lockar inte enbart med puderfina stränder och korallblått hav utan också ett intensivt stadsliv och en värld full av aktiviteter.

Förenade Arabemiraten präglas av modern arkitektur i form av höga skyskrapor, exklusiva hotell och storslagna shoppingcenter. Samtidigt är det ett exotiskt resmål som bjuder på en orientalisk mystik. Du som väljer att resa till Förenade Arabemiraten kan beskåda mäktiga moskéer och palats, handla lokala varor på livliga arabiska basarer och åka ut i öknen.

Den mest välbesökta orten är Dubai. I den fartfyllda metropolen är allt möjligt - vad sägs om att åka skidor inomhus eller färdas nedför en hisnande vattenrutschkana bland hajar? Missa inte att åka upp till observationsdäcket i skyskrapan Burj Khalifa och njut av en fantastisk utsikt över staden.
Du som letar efter ett lite lugnare tempo åker med fördel till Emiratens huvudstad Abu Dhabi. Här kan du beundra den vackra solnedgången vid strandpromenaden Corniche eller besöka en av världens största moskéer, Sheikh Zayed.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp