Resor till Dubai

Boka en oförglömlig resa till Dubai om du vill uppleva en stad som ingen annan. Här möts orientalisk mystik och modern arkitektur. Den mångsidiga staden bjuder på häftiga skyskrapor som Burj Khalifa, hotell i världsklass och gigantiska shoppingcenter. Besök gigantiska Dubai Mall eller Mall of the Emirates.

I Dubai hittar du också det mer genuina; i den gamla stadsdelen Bastakiya kan du promenera bland små labyrintgator, dricka té på mysiga kaféer och beundra vackra torn. Här är kontrasterna mellan det traditionellt arabiska och det supermoderna tydliga.

Den som åker på en resa till Dubai och vill njuta av sol och bad lär inte bli besviken. När badlusten faller på finns det flera paradisliknande stränder att välja mellan. Jumeirah Beach är en dröm för den som gillar vattenaktiviteter medan Al Mamzar är perfekt för barnfamiljer. När du fått tillräckligt med sol är det bara att ta på sig pjäxorna; i Dubai kan du åka skidor inomhus.

Missa inte att åka Jeepsafari i öknen. En fartfylld och kittlande upplevelse som du sent kommer att glömma!

 

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp