Resor till Frankrike

Funderar du på att resa till Frankrike så hittar du våra bästa tips här.

Snötäckta alptoppar, doftande lavendelfält, heta stränder, grönskande vindistrikt och brusande storstäder. Frankrike erbjuder en spännande bredd och variation. Lägg därtill att fransmännen lyckas med det mesta när det gäller matlagning, vin, konst, kultur och mode. Voilá, det här är helt enkelt ett land som förtjänar många besök.

I norr finns Bretagne och Normandie som har ett dramatiskt landskap med stränder, klippor, pittoreska byar och gröna kullar. I söder finns ett pärlband av badorter längs Franska Rivieran. Nice, Cannes, Menton – charmiga städer som bjuder på stora doser av sol, ljumma havsvindar och stjärnglans. Strax intill ligger magiska Provence där du kan besöka vingårdar och bli förförd av det provencalska köket. För vinkonnässören lockar kanske Alsace eller Bordeaux.

Om du vill uppleva det senaste inom modevärlden, försjunka i konstskatter på museum eller bara ta del av ett pulserande franskt stadsliv så är naturligtvis Paris ett givet mål för din resa. Vandra längs Seine, beundra utsikten från Notre Dame eller leta upp en plats på en trång bistro där du kan njuta av god mat och trevligt Parissällskap.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp