Resor till Paris

Romantiska promenader vid Seine, shopping i modebutiker eller kulinariska äventyr i Le Marais. Välkommen att boka en resa till Paris och hitta dina egna favoriter.

Paris är en världsmetropol med ett hjärta som bultar för mat, konst, litteratur, mode och historia. Detta är verkligen livsnjutarnas stad och guldkornen är många.

Ta hissen upp i det 300 meter höga Eiffeltornet, njut av utsikten från Notre Dame och hänförs av Mona Lisas gåtfulla leende på Louvren.

Missa inte heller ett besök på den berömda kyrkogården Père Lachaise där världens mest besökta begravningsplats finns; The Doors sångare Jim Morrisons grav. Här vilar också storheter som Edith Piaf, Chopin och Oscar Wilde. 

I Paris finns det gott om sevärdheter, men passa också på att lära känna stadens många ansikten i form av stadsdelar med skiftande karaktär. Vandra runt i Montmartres bohemiska kvarter, fönstershoppa bland lyxbutikerna på pampiga paradgatan Champs-Elysees, gå på jazzklubbar i de latinska kvarteren eller shoppa kläder och upptäck fantastiska restauranger i Maraiskvarteren

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp