Resor till Holland

Boka en resa till Holland och upplev charmiga städer, kanaler och oändliga tulpanodlingar.

De flesta tänker nog på Amsterdam när Holland förs på tal i resesammanhang. Inte så konstigt med tanke på att Amsterdam är en guldgruva när det kommer till konstmuseum, bra butiker, kaféer och klubbar. Att staden dessutom är som tagen ur en sagobok med sina kanaler och charmiga gränder gör ju det hela bara ännu bättre.

Men i Holland finns också mycket annat att upptäcka. Landet odlar till exempel en imponerande stor mängd tulpaner. Trädgårdsintresserade rekommenderas därför att göra ett besök på våren. I parken Keukenhof, utanför staden Lisse, finns landets mest färgstarka vårattraktion och hit vallfärdas människor för att njuta av blomsterprakten.  

Landskapet i Holland är platt och därmed utmärkt lämpat för en cykelsemester. Förutom Amsterdam så finns det en rad trevliga städer att upptäcka. Kanalstäderna Haarlem och Utrecht är väl värda ett besök. I den söta lilla staden Edam kan du provsmaka ostar och universitetsstaden Leiden bjuder på en trevlig miljö att flanera i med många kanaler, broar och kaféer. 

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp