Resor till Italien

Boka en resa till Italien och njut av det goda livet.

Få länder kan erbjuda en sådan komplett semesterupplevelse som det stövelformade landet. Vandra eller åk skidor i hänförande Dolomiterna, hitta lugnet på Sardiniens oemotståndliga stränder – för övrigt några av Medelhavets bästa, fascineras av Roms sevärdheter eller upptäck Amalfikustens bedårande småstäder som ligger utspridda längs kustlinjen där hav och klippor möts.

Eller varför inte åka på en spännande matresa? Ta bilen eller cykeln genom Toscanas böljande solrosfält och olivlundar. Stanna till längs vägen och ta in på ett agriturismo, en lantgård med boende där du kan smaka på viner, ostar, salami och andra lokala specialiteter.

För dig som dessutom är sugen på historia, konst och mode; pausa en dag eller två i eleganta Florens, charmiga Volterra eller pampiga Siena. Gör som italienarna själva, ta en promenad i kvällningen och ät en god pizza på en uteservering medan solen går ner över Toscanas gröna kullar. Välkommen till Italien. 

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp