Resor till Florens

Boka en resa till Florens och upptäck en promenadvänlig stad med korta avstånd mellan sevärdheterna. Och tur är väl det, för Florens är verkligen en stad som bör upplevas till fots. Styr stegen mot Piazza del Duomo och fascineras av den praktfulla katedralen Il Duomo. En bit bort ligger Piazza della Signoria och medeltida Palazzo Vecchio.

Här finns också det imponerande konstmuseet Uffizierna (boka biljetter i förväg på nätet) som rymmer en fantastisk samling av bland andra Leonardo da Vinci, Michelangelo och Botticelli. 

Men Florens är så mycket mer än historia och vacker arkitektur. Mode, kulinariska äventyr och ett intensivt gatuliv till exempel. Det är också många som har upptäckt Florens storhet. Om du väljer att göra din resa under högsäsong när många turister besöker staden: starta dagen tidigt med en skummande cappuccino och en cornetto på en gata inbäddad i vackert morgonljus. Ett härligt sätt att uppleva det genuina Florens i lugn och ro.      

Florens är också perfekt som utgångspunkt om du vill göra en avstickare till andra delar i vackra Toscana. Besök vingårdar bland böljande kullar i vackra Chiantiregionen, spendera en dag i underbara Siena eller gör en utflykt till den medeltida staden San Gimignano.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp