Resor till Polen

Välkommen att boka din resa till Polen - ett land som har det mesta av det bästa. Rik historia, god mat, vackra städer och en spännande kultur. Det är ett prisvärt land att turista i vad det gäller både boende, shopping och restauranger.

Den pittoreska hamnstaden Gdansk är en populär turistort som bjuder på vackra stränder, spännande shopping, härliga spaanläggningar och mysiga smågator. Staden ingår i storstadsområdet Trestaden som ligger på Östersjökusten tillsammans med Gdynia och Sopot. Hit tar man sig antingen med flyg eller färja och det är ett perfekt område för dig som vill ha lite spa-lyx, fint boende och god mat till ett relativt lågt pris.

Ett besök i Krakow under en resa till Polen är ett måste! Landets kulturella hjärta bjuder på många sevärdheter, såsom det medeltida torget Rynek Glowny och den gotiska Mariakyrkan där du kan beundra utsikten över staden från kyrkotornet. 

Ungefär sex mil utanför Krakow ligger det gamla koncentrationslägret Auschwitz, en djupt berörande plats att besöka.

Polens huvudstad Warszawa är en trendig stad som ligger i framkant vad det gäller kultur och konst. Staden har förändrats mycket sedan den totalförstördes under andra världskriget och är fortfarande i utveckling. Här hittar du lyxiga hotell, moderna shoppingcenter och eleganta restauranger. Men i Warszawa finns även historiska lämningar från 800-talet.

Missa inte heller den medeltida staden Wroclaw med dess färgglada byggnader. Besök det mysiga torget Rynk Glesna och få en fantastisk utsikt över staden från klocktornet i St. Elisabets kyrka.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp