Resor till Portugal

Boka en resa till Portugal och upptäck ett land som har ett dramatiskt landskap, sagolika stränder och charmiga städer.

Huvudstaden Lissabon är perfekt att besöka om du längtar efter både strandhäng och stadspuls. Här hittar du ett intensivt nöjesliv, intressanta sevärdheter och en mysig äldre stadsdel (Alfama) som gjort för långsamma promenader i kvällningen.

Från Lissabon finns stränder på ett bekvämt pendeltågsavstånd. Tvillingbadorterna Cascais och Estoril bjuder på sköna bad i små vikar, men här kan man också njuta av fina stadsmiljöer, ett intensivt nattliv och härliga skaldjursrestauranger. Inte långt från Lissabon ligger också Sintra, en stad som med sina sagoslott och vackra trädgårdar numera har en plats på Unesco:s världsarvslista.

Hela Portugal är mycket naturskönt, här finns goda möjligheter till vandring och golf. Längst ner ligger Algarvekustens drömstränder med sin finkorniga sand. 
Ett annat populärt resmål i Portugal är Madeira. Denna grönskande ö har ett behagligt klimat året om och lockar med bland annat prunkande trädgårdar, vacker natur och fina restauranger. 

Allt fler turister väljer även att resa till ö-gruppen Azorerna som är känt för sin storslagna natur och sitt spännande djurliv. 

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp