Resor till Spanien

Funderar du på att resa till Spanien så hittar du inspiration och tips här.

Vilket Spanien vill du uppleva? En soldränkt ö, shopping- och strandstaden Barcelona, pärlorna längs Solkusten eller pulserande Madrid? Landet som har varit en semesterfavorit hos svenskar i decennier bjuder på stor variation. Här finns alltid något nytt att upptäcka. Ta till exempel mångfacetterade Mallorca, en älskad charterö som förutom fantastiska stränder också erbjuder storslagen natur med vandringsleder, pittoreska badorter och staden Palma de Mallorca med sitt rika kulturliv. Kanarieöarna är ett bra alternativ året om för dem som söker ett solsäkert klimat och fina stränder.

Välj den ö som passar dig – kanske familjevänliga Gran Canaria eller Fuerteventura med sina milslånga stränder?

Även på fastlandet finns det gott om badorter längs kusten. Varför inte kombinera en resa till Málaga på Solkusten med ett par dagar i mysiga Nerja?
I Barcelona kan du varva sevärdheter skapade av arkitekten Antoni Gaudi med shopping, strandliv och restaurangbesök. Huvudstaden Madrid lockar med ett underbart kafé- och kulturliv. Madrid är också shoppingstaden med stort S och här hittar du även några av Europas främsta konstmuseer.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp