Resor till Thailand

Välkommen att boka din resa till Thailand – ett av svenskarnas absoluta favoritresmål! Det är inte konstigt att landet är så populärt bland besökare från hela världen; gästfriheten, den läckra maten, de underbara stränderna och den prisvärda shoppingen är bara några av anledningarna.

Huvudstaden Bangkok är en sprudlande storstad. Besök en flytande marknad, sippa drinkar på en takbar och beundra tusentals glittrande ljus. Ta en tuk-tuk till Chinatown och avsmaka de typiska degknytena dim sum. Bangkok är en bra utgångspunkt om du vill resa vidare till de södra delarna av landet och upptäcka paradisöarna för att snorkla, vandra i djungeln och beundra tempel. Koh Samui är en av de mest populära öarna med vacker natur och mängder av restauranger och shopping. På den vackra ön Koh Chang kan du njuta av mjuka vita stränder och härligt grönskande bergstoppar.

Thailands största ö Phuket passar unga som gamla, barnfamiljen som kompisgänget. Här kan du tillbringa dagarna på stranden och kvällarna på trevliga barer. Den äventyrslystne kan bege sig ut på upptäcksfärd i djungeln och nationalparken Khao Phra Thaeo. Res söderut till den lugna och långgrunda stranden Nai Harn. Letar du efter en lite mer livlig strand så är det Kata, Karon eller Patong Beach du ska åka till. Phuket stad är också väl värt ett besök. I den gamla delen av staden kan du strosa runt och beundra alla färggranna byggnader.

Öster om Phuket hittar du Krabiprovinsen och den populära semesterorten Ao Nang. Härifrån kan du ta du dig med en longtailbåt till exotiska öar och vackra stränder som Ao Phra Nangoch. Poda Island och Chicken Island är också två öar som är spännande att upptäcka.

De norra delarna av Thailand är mindre utforskade och här kan du upptäcka gamla städer, risodlingar och tempel. I Chiang Mai kan du besöka det vackra templet Wat Phrathat Doi Suthep som ligger uppe i bergen. Missa inte heller att shoppa på den kända nattbasaren! Om du gillar att vandra ska du resa ännu längre norrut till Chang Rai och besöka de vackra bergsbyarna. Den äventyrslystna kan härifrån ta sig vidare till grannländerna Burma eller Laos

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp