Resor till Tyskland

Vacker natur, sagolika slott, storstadsmetropoler och gemytliga byar - allt detta och mycket mer kan du uppleva på en resa till Tyskland.

I norr hittar du den 1000 år gamla medeltidsstaden Lüneburg med många vackra gavelhus, mysiga kaféer och krogar. I semesterorten Heringsdorf nära den polska gränsen kan du slappna av på den vackra vita sandstranden. Landets näst största stad Hamburg bjuder på en central konstgjord strand under sommarmånaderna och ett pulserande nöjesliv.

På en resa till Tyskland står givetvis huvudstaden Berlin högt på listan för många. Det är en av Europas främsta städer vad det gäller kultur och historiska sevärdheter. Berlin är perfekt för en weekendresa. Här hittar du mängder av museer och konstgallerier, såväl som restauranger med mat från världens alla hörn.

Bayerns huvudstad München är känd för Oktoberfest - den världsberömda ölfestivalen som anordnas varje höst. Men i Bayern hittar du även orörd natur, pittoreska små byar och fantastiska slott som exempelvis Neuschwanstein. Den sagolika byggnaden sägs vara inspirationen för Disneys Törnrosaslott. I bayerska Alperna ligger landets högsta berg Zugspitze där du kan åka skidor på vintern.

Om du reser till Tyskland under vintertid finns det många kända julmarknader, exempelvis i Lübeck, Rostock och Dresden. På dessa marknader hittar du väldoftande juldelikatesser, musik och en gemytlig stämning.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp