Resor till Berlin

Upplev Tysklands och Europas kulturhuvudstad och ge dig iväg på en resa till Berlin. Här kan du promenera i charmiga konstnärskvarter, shoppa i trendiga små butiker och avnjuta bakverk på mysiga kaféer. Det är en prisvärd stad där du kan bo fint, äta och dricka gott och shoppa för en relativt liten summa pengar. 

Stämningen i Berlin är avslappnad och här ligger kultur och nöjesliv i framkant. Staden har dessutom en spännande historia och många sevärdheter som Brandenburger Tor och Judiska museet. Njut också av utsikten från mäktiga Reichstag och vik gärna en eftermiddag för en finpromenad på paradgatan Unter den Linden. Är du ute efter shopping kan vi varmt rekommendera gatan Mulackstraße i området Mitte.

Den tyska huvudstaden är ett mecka för den kulturintresserade, då det finns hundratals olika konstgallerier och museer att välja bland. Besök området Museumsinsel där du hittar fem världskända museer (bland annat Altes Museum och Pergamonmuseet) som lockar miljontals besökare årligen. I närheten ligger även DDR museum som passar historieintresserade i alla åldrar. På en resa till Berlin kan du uppleva det bästa av nöjen, sevärdheter, shopping och mat.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp