Resor till Budapest

Det är lätt att skämma bort sig själv på en resa till Budapest. Här njuter du av lyxiga middagar, härliga spabehandlingar och shopping till låga priser.

Staden är känd bland annat för sina fina spa-anläggningar. När fötterna börjar ömma kan du ta en paus i ett av de hälsobringande termalbaden. Ta ett dopp i den ångande utomhuspoolen på Széchenyi termalbad medan du njuter av de palatsliknande omgivningarna. Avsluta dagen med ett maffigt bakverk på något av stadens många kaféer.

I Budapest kan du låta dig imponeras av den pampiga parlamentsbyggnaden, se det storslagna slottet på Buda-sidan och beskåda solnedgången över Pest-sidan från vackra Fiskarbastionen. När du känner dig klar är det bara att ta bergbanan ner till Donau.

Missa inte ett besök på den stora marknaden Nagycsarnok som liknar en järnvägsstation i Paris. Saluhallen är en dröm för matfantasten! Här handlar du nationalkryddan paprika och många andra ungerska delikatesser. En annan marknad som är väl värd att besöka är den folkliga saluhallen på Eötvös utca.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp