Resor till USA

Uppfyll dina drömmar och ge dig iväg på en resa till USA! Det stora landet i väst har allt du kan önska dig och mer därtill. Imponerande nationalparker, glittrande storstäder, kilometerlånga stränder och mängder av nöjen.

Res österut och hitta storstadspulsen i metropolen New York där du kan se berömda sevärdheter som Frihetsgudinnan och Empire State Building. Eller beundra det vackra landskapet på hösten i den historiska regionen New England. Passa på att smaka på lokal färsk hummer när du är där!

Vill du resa söderut ska du ta en tur till härliga Florida - här skiner solen året runt. Besök nöjesparkerna Disneyworld och Universal Studios, åk till karibiska Key West, upplev djur och natur i nationalparken Everglades eller spana efter kändisar i Miami. Res vidare till New Orleans och stanna till på en mysig jazzklubb. Om du vill besöka en vacker och välbevarad sydstad så rekommenderar vi Savannah eller Charleston.

Är du på västkusten och Kalifornien är storstadklassikern San Francisco väl värt ett besök. Här kan du beskåda Golden Gate bron och den krokiga gatan Lombard Street. Los Angeles bjuder på världsberömda platser som Hollywood och Beverly Hills. I det glittrande Las Vegas får du uppleva världen i miniformat. Härifrån kan du också ta dig till det mäktiga Grand Canyon

I USA är det lätt att känna sig välkommen och det är ett enkelt land att resa runt i. Amerikanarnas gästvänlighet återspeglas ofta i de små gesterna; här finns det alltid någon som vill hjälpa till om du behöver hjälp eller gått vilse. Om du vill se så mycket som möjligt under din resa i USA kan det vara en bra idé att hyra bil. Priserna på hyrbil och bensin är relativt låga och vägarna är moderna.  

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp