Resor till Los Angeles

Välkommen att boka en resa till Los Angeles och se det glittrande kändislivet på nära håll! Räkna stjärnorna på Hollywood Walk of Fame, stanna till på den ikoniska biografen Manns Chinese Theatre och posera framför den välkända Hollywoodskylten.

Lämna vardagsbekymren bakom dig och ta efter den avspända kaliforniska livsstilen. Med över 300 soldagar årligen och underbara stränder som Manhattan och Venice Beach är Los Angeles rena drömmen för soldyrkaren. Här njuter du av långa strandpromenader, hälsosamma juicer och en avslappnad stämning. Kör runt i lyxområdet Beverly Hills och låt dig imponeras av alla pampiga hus. När du åker på en resa till Los Angeles är det en klar fördel att hyra bil, då staden är gigantisk och som byggd för bilister.

Disneyland och Universal Studios är två klassiker som uppskattas lika mycket av stora som små.  För den konstintresserade är det fantastiska centrat Getty Center att bra alternativ. Här kan du bland annat se berömda europeiska verk och amerikansk fotografi. Det är alltid fri entré (du betalar enbart för parkeringen).

Vill du uppleva en oförglömlig vy under din resa får du inte missa utsiktsplatsen från Griffith Observatory. Åk dit strax efter skymning och beundra den rosalila solnedgången över änglarnas stad och de miljontals små glittrande ljusen.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp