Resor till Miami

Är du sugen på att resa till Miami? Mingla bland kändisar, shoppa på Ocean Drive och fånga solstrålar på South Beach.

Letar du efter en god bit att äta eller dricka finns det mängder av trendiga barer och restauranger att välja mellan. Stadens läge vid havet gör det till en ideal plats att äta fisk och skaldjur på. Avsluta middagen med en uppfriskande, härligt syrlig Key Lime Pie.

På en resa till Miami kan du flanera runt i Art Deco-området och se det som gör staden unik; häftiga pastellfärgade byggnader i sann 30-talsanda, neonskyltar och svajande palmer.

Besök Little Havanna och upplev Kuba i miniformat. Området genomsyras av latinamerikanska rytmer i form av härliga salsabarer och genuina cigarrbutiker. Avnjut en kopp stark kubansk kaffe medan du tar in de färgglada omgivningarna.

Vill du se mer under din resa rekommenderar vi att hyra bil och ta en tur till nationalparken Everglades.  Alligatorerna är det som gör området världsberömt men här kan du även få en skymt av krokodiler, svartbjörnar, sjökor och ormar. Bege dig ännu längre söderut tills du når den lilla karibiska ön Key West. Under bilfärden är du omgiven av turkosblått stilla hav – en minst sagt magisk upplevelse.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp