Resor till New York

Boka en resa till New York och upplev en av världens kanske häftigaste städer.

Besök One World Trade Center, ta en tur på Staten Island-färjan för en fantastisk vy av Manhattan och promenera i Central Park. Gå ut och ät brunch på en mysig restaurang i West Village och beställ in en klassisk Eggs Benedict (pocherade ägg med hollandaisesås och engelsk muffin). Shoppa loss i charmiga Soho där du hittar allt från lyxiga märkesbutiker till mysiga bokaffärer och chokladbutiker.

Kontrasternas stad New York bjuder på fart i form av pulserande gatuliv och glittrande neonljus. Times Square, Empire State Building och Rockefeller Center är några av de legendariska sevärdheterna. Men här hittar du också lugnet i lummiga parker, bohemiska konstnärskvarter och på fantastiska museer. Missa inte ett besök på MOMA och Guggenheimmuseet! MOMA har fritt inträde på fredagseftermiddagar, du får dock vara beredd att köa om du väljer att besöka museet vid denna tid.

När du åker på en resa till New York har du hela världen samlad på en plats. Besök någon av restaurangerna på Mott Street i Chinatown för gudomlig kinamat och vandra ner till det historiska distriktet South Street Sea Port. Här har du en fantastik fin utsikt över Hudsonfloden och Brooklyn.

Styr fötterna mot en skybar när mörkret faller, beställ in en god drink och beskåda den glittrande staden ovanifrån.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp