Weekend i Berlin

Det är inte undra på att Berlin är en populär stad – här har du alla nödvändiga ingredienser för en lyckad weekend. Upplev kultur, historia, shopping, nöjesliv och gourmetkrogar. När du åker på weekendresa till Berlin kan du passa på att lyxa till det lite extra då prisnivån är lägre än i Sverige. Det är ett idealt resmål för en härlig helgvisit oavsett om du reser med kompisgänget eller en partner.

Att flyga till Berlin tar endast en till två timmar vilket gör att du kan lägga mindre tid på resandet och mer på att njuta av den spännande staden. När du bor på ett fint hotell har du dessutom alla nödvändigheter som kan behövas på en weekendresa inom räckhåll.
 

Prisexempel: 13 - 16 oktober 2016
Stockholm - Berlin, PULLMAN BERLIN SCHWEIZERHOF***** 3 nätter

Sightseeing i Berlin, boka hos Resia

Sightseeing i Berlin

Vi erbjuder flera olika sightseeingmöjligheter i Berlin.

Sightseeing i Berlin - Hop-on Hop-off
Upptäck spännande Berlin på ett flexibelt sätt - med hop on hop off buss!

Sightseeing på Segway i Berlin
Upptäck Berlin från en Segway! Det är nytt, det är coolt och något du absolut inte bör missa.

Insider Walking Tour - en promenad i Berlin
På denna promenad får ni se många kända sevärdheter och lära er mycket fakta om Tysklands huvudstad, mycket som många inte känner till!

Läs mer och boka


Sightseeing på egen hand med Berlin Welcome Card

Med Berlin Welcome Card åker du hur mycket buss och tåg du vill i Berlin. Du får även rabatter eller gratis inträde till över 140 sevärdheter såsom stadsturer, båtturer och museum.

Läs mer och boka

Show i Berlin, boka hos Resia

Show i Berlin

The Wyld - Friedrichstadt Palast
Se den nya påkostade showen "The Wyld" på Friedrichstadt Palast - Europas största showpalats. Med en budget på över 10 miljoner euros så är detta den mest påkostade showen i Friedrichstadt Palasts historia. Showen bjuder på fantastiska scener som fullkomligen vänder upp och ner på världen. Häpnadsväckande nummer som bjuder på allt från vildmark till världsmetropol, från ålderdomligt till ultramodernt, bisarrt och futuristiskt. 

Läs mer och boka

Bokningsinformation

Bokningsinformation

Prisexemplen gäller när du bokar på resia.se. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan.

För personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92.

Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Reseförsäkring  Hyrbil

 

 

Reseinspiration

Hallins reseblogg

12 saker att göra i Berlin

Berlin tycker jag är en perfekt weekendstad. Kort flygning, lätt att hitta både billigt flyg och hotell. Mycket att se, kul shopping och bra restauranger. Berl…

Hallins reseblogg

Berlin på tu man hand med dottern

Idag gästas bloggen av Rosita som driver inspirationsforumet Rosita Reser. Rosita har tidigare tipsat här i bloggen om shopping i New York. Här kan du läsa det…

Hallins reseblogg

Hälsning från en vinnare i Berlin

För ett tag sedan anordnade vi en tävling på Facebook där priset var en resa med Lufthansa med deras direktflyg till Berlin. Den lyckliga vinnaren hette Niklas…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp