Weekend i Amsterdam

Åk på en lyxig weekendresa till Amsterdam och upplev nöjen, shopping och kultur i världsklass. Se staden i den takt du vill, här finns inga måsten. I den pittoreska staden räcker det att promenera runt bland alla charmiga kanaler och vackra broar. Det mesta i Amsterdam ligger på promenadavstånd vilket gör det till en perfekt weekenddestination.

Res med familjen, vännen eller partnern, i Amsterdam finns något för alla smaker. Under en weekend hinner du med att shoppa, äta god mat och bara njuta av den iögonfallande staden. Att bo på ett 5-stjärnigt hotell är en upplevelse i sig och det kan kännas lyxigt nog att bara ta det lugnt på hotellrummet i en mjuk morgonrock och tofflor. 


Prisexempel: 3 - 6 november 2016
Stockholm - Amsterdam, Garden***** 3 nätter

 

Sightseeing på kanalerna med mat och dryck

Ljus och middag på Amsterdams kanaler

Middag och båttur i det upplysta Amsterdam!

Njut av en 4-rätters middag medan den lyxiga, inglasade båten tar er med längs kanalerna i det upplysta Amsterdam.


Läs mer och boka middagskryssning

 

En charmerande kvällskryssning genom de upplysta kanalerna i Amsterdam.

På denna 2-timmars båttur serveras ni ost och vin!
 

Läs mer och boka Candlelight cruise

Kanaltur och Van Gogh museum

Canal Bus och Van Gogh museum

De bekväma båtarna erbjuder en regelbunden service längst med tre rutter, med totalt 14 stopp nära stora museum, shopping och populära sevärdheter.
På båtarna kan ni lyssna på berättelser om Amsterdams historia, kultur och arkitektur.

Denna biljett inkluderar även inträde till Van Gogh Museum samt ger er ett brett utbud av rabatter och specialerbjudanden till Amsterdams största attraktioner, museum, restauranger och affärer.
Ett perfekt sätt att upptäcka Amsterdam på!


Läs mer och boka

Besök blomsterparken Keukenhof

Utflykter

Keukenhof - blomsterträdgård

Reser du till Amsterdam under våren är ett besök i blomsterträdgården Keukenhof ett absolut måste. Förbluffas av synen av oändliga blomsterhav med tulpaner, påskliljor, hyacinter och andra lökväxter i denna fantastiska och färgglada blomsterpark. Slingrande stigar, porlande bäckar, fridfulla dammar och fler blommor än du någonsin har sett på en och samma plats.
I den fem timmar långa turen ingår buss tur och retur, engelsktalande guide, samt inträde till Keukenhof.

Läs mer och boka Keukenhof

Bokningsinformation

Bokningsinformation

Prisexemplen gäller när du bokar på resia.se. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan.

För personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92.

Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Reseförsäkring  Hyrbil

 

 

Reseinspiration

Hallins reseblogg

Handväskmuseet i Amsterdam

Är du tokig i handväskor så ska du absolut inte missa handväskmuseet i Amsterdam, Tassen Museum, The Museum of Bags and Purses. Med en samling av mer än 4000…

Hallins reseblogg

Queensday – Hollands nationaldag

Hollands nationaldag infaller den 30 april. Om det är en söndag så firar man istället den 29 april. De flesta klär sig i orange, som är Hollands nationalfärg o…

Hallins reseblogg

Amsterdam – Restauranger

När vi har månadens stad så brukar jag alltid försöka laga eller äta något från just det landet. Jag ringde Roy Lindhout som kommer från Rotterdam och som arbe…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp