Weekendresa till New York

Lämna vardagen bakom dig och åk iväg på en weekendresa till New York. Glittrande höghus, lyxig shopping och mat från jordens alla hörn. New York är staden vi aldrig tröttnar på. Var beredd på mängder av intryck i den myllrande staden. Här räcker det gott och väl att bara vandra runt på Manhattans livliga gator – det finns alltid något att se.

Om du blir trött i benen så är tunnelbanan ett väldigt smidigt färdmedel. Taxi är också ett utmärkt alternativ. När du reser till New York kan du passa på att bo på ett exklusivt hotell och känna dig som någon av de berömda filmstjärnorna. Under en weekend i ”The Big Apple” är allt möjligt!
 

Prisexempel: 2-5 september 2016
Stockholm - New York, Lotte New York Palace***** 3 nätter

Gå och se opera eller balett i New York, boka biljett hos Resia.

Opera och balett i New York

Gå på en opera eller en balett i New York och besök det fantastiska Metropolitan Opera House. La Traviata, The Merry Midow, Macbeth, Carmen, Un Ballo in Maschera och Aida är några av de föreställningar som kan avnjutas. Boka din biljett redan nu och se fram emot en kväll som garanterat kommer att bli minnesvärd.  

Läs mer och boka

Gå och se en show i new York, boka din biljett hos Resia,

Show i New York

Vill du gå på en show när du är i New York? Kanske en medryckande föreställning med högenergiska dans- och slagverksgruppen Stomp eller kreativa Blue Man Group som fått priser för sina föreställningar. Boka din show hemifrån så slipper du köer!

Läs mer och boka

Nöjen i New York, boka din musikal via Resia

Musikal i New York

Vad vore New York utan sitt Broadway och dess musikaler!? Utbudet är stort och det finns något för alla smaker, såväl klassiker som nya produktioner. Vad sägs om Lion King, Les Miserables, Cabaret, Chicago, Aladdin eller Kinky Boots? För att nämna några.  

På många musikaler får du bättre pris hos oss än direkt hos teatern, så förutom att garantera din plats i teatersalongen kan du även spara pengar!

Läs mer och boka här

Sightseeing i New York, boka via Resia
Sightseeing i New York, boka via Resia.

Sightseeing i New York

Sightseeing på egen hand. Hop-on hop-off-buss. 

Läs mer och boka

 

Helikoptertur över New York. Upplev New York från ovan! Åk på en fantastisk helikoptertur över "The Big Apple". 

Läs mer och boka

 

Spirit City med lunch eller middag. Den optimala New York-upplevelsen - båttur med mat, sightseeing och underhållning.

Läs mer och boka

 

90 minuters sightseeing båttur. En 90 minuters båttur som fångar alla New Yorks höjdpunkter! Turerna går dagligen, tre till fyra avgångar per dag.

Läs mer och boka

 

3 timmars båttur runt Manhattan. Njut av en uppfriskande 3-timmars båttur där du får upptäcka stadens hemligheter. 

Läs mer och boka

 

Upplev Manhattan med både buss och båt. Guidad buss- och båttur. Manhattan Experience Tour passar er som vill uppleva hela Manhattan - från Uptown till Downtown Manhattan, från Harlem till Battery Park.  

Läs mer och boka

 

Night on the town. Häng med på en kvällstur som tar er med buss genom det upplysta Manhattan, från Uptown till Downtown, förbi Empire State Building, Time Square, Brooklyn Bridge och Battery Park.  Dessutom ingår besök på The High Line, middag på en italiensk restaurang samt att åka på en båttur till Frihetsgudinnan och att åka upp i Rockefeller Center.

Läs mer och boka

 

Central Park TV & movie sites. En guide tar er med till över 40 platser i Central park där filmer spelats in. 

Läs mer och boka. 

 

Sex and the City hot spots tour. Gå i Carrie, Samantha, Miranda och Charlottes fotspår när de erövrar New York!

Läs mer och boka

 

New York TV & movie sites tour. Lights - Camera - Action! Ta en tur i filmvärlden och upplev mer än 60 inspelningsplatser från Seinfeld, I Am Legend, Ugly Betty, När Harry mötte Sally, Spiderman och Djävulen bär Prada!

Läs mer och boka

 

Sopranos sites tour. Gillar du Sopranos? Då måste du åka på denna tur! Sopranos Tour är en fyra timmars busstur genom Sopranoland.

Läs mer och boka

 

Harlem på söndag eller gospel på onsdag. Oavsett om ni väljer att åka på Harlem on Sunday-turen eller Gospel on Wednesday-turen kommer ni att få uppleva Harlem på ett underbart och lärorikt sätt!

Läs mer och boka

Utflykter i New York, boka via Resia.

Utflykter

Busstur till outletshopping. Shopping-amok i Woodburys Outlet - världens största lagerutförsäljningscenter! 

Läs mer och boka

Bokningsinformation

Bokningsinformation

Prisexemplen gäller när du bokar på resia.se. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan.

För personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92.

Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Reseförsäkring  Hyrbil

 

 

Reseinspiration

Hallins reseblogg

Restauranger i New York som ägs av kändisar

Det är många svenskar som gärna äter gott på Emilio Ingrossos restaurang La Perla i Santa Catalina på Mallorca. Ännu fler besöker Marcus Samuelssons restaurara…

Hallins reseblogg

Typiskt New York

För några veckor sedan anordnade vi en tävling där vinsten var Mia Gahnes bok Mitt New York som ges ut av Karavan förlag. För att vinna boken så skulle man sva…

Hallins reseblogg

Kartor för hamburgare och doughnuts i New York

Kanske ni minns att jag skrev om den bästa kartan över Manhattan – Red Maps? Idag har jag surfat runt på troligen den mest välsorterade resebutiken i vär…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp