Weekend i Prag

Boka en weekendresa till Prag och upplev en av Europas absolut vackraste huvudstäder. Staden är precis rätt storlek för en weekend – du hinner se det mesta utan att bli sysslolös. Den behändiga storleken gör det enkelt att ta sig fram till fots, men här finns också ett välutbyggt trafiknät bestående av spårvagn, buss, tunnelbana och linbana.

Prag är en prisvärd stad och här ska man passa på att unna sig ett fint hotell. På en weekend i den tjeckiska huvudstaden kan du lyxa till det lite extra utan att behöva spendera alltför mycket pengar. Ät en god kakbuffé på ett mysigt kafé, gör en härlig spabehandling eller besök en av alla historiska sevärdheter. När fötterna börjar tröttna är det bara att dra sig tillbaka och njuta av ditt fina hotell.

Prisexempel: 28-31 oktober 2016
Stockholm - Prag, Corinthia***** 3 nätter

Sightseeing i Prag, boka via Resia

Sightseeing i Prag

Grand City Tour
Upplev Prag på ett trevligt, bekvämt och informativt sätt på en guidad tur.

Läs mer och boka

 

Gå på Prag State Opera i Prag, boka hos Resia

Se opera eller balett i Prag

Se en opera eller balettföreställning på Prague State Opera.


Läs mer och boka

Gör ett besök till den gamla gruvstaden Kutná Hora, boka via Resia

Halvdagstur till Kutná Hora

Gör ett besök till den gamla gruvstaden Kutná Hora, som ligger på UNESCO:s världsarvslista sedan 1992, för sin arkitektur.

Läs mer och boka

Bokningsinformation

Bokningsinformation

Prisexemplen gäller när du bokar på resia.se. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan.

För personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92.

Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Reseförsäkring  Hyrbil

 

 

Reseinspiration

Hallins reseblogg

Shopping i Prag

Prag är kanske inte den första staden man tänker på när det kommer till shopping men här finns en hel del att titta lite extra på samt fint hantverk att köpa m…

Hallins reseblogg

Sevärdheter i Prag

Prag har många kända sevärdheter men det finns också en hel del att se som man kanske inte alltid hör talas om så mycket. Häng med till mina bästa sevärdheter…

Hallins reseblogg

Kaféer i Prag

Glöm amerikanska kafékedjor när du är i Prag. Här ska du besöka de riktigt klassiska kaféerna, flera med anor från 1800-talet. Du ska sitta länge, länge och nj…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp