Weekend i Riga

Om du vill se vackra palats och herrgårdar, strosa runt bland mysiga gränder och äta god mat är Riga resmålet för dig. När du åker på weekendresa till Riga behöver det inte kosta särskilt mycket, då du får mycket för pengarna i den lettiska huvudstaden. Här kan du unna dig ett elegant 5-stjärnigt hotell och kanske göra en spabehandling om lusten faller på.

Det tar endast en timme eller två att flyga till Riga från Sverige vilket gör det till en perfekt stad att resa till på en weekend. Staden som har runt 800 000 invånare är lagom stor och underbar att bara strosa runt i. När du fått nog av sevärdheter och ätit dig mätt på all god mat är det bara att dra på dig morgonrocken på hotellet och njuta av semestern.
 

Prisexempel: 13 - 16 oktober 2016
Stockholm - Riga, Royal Square Hotel & Suites ***** 3 nätter

Bokningsinformation

Bokningsinformation

Prisexemplen gäller när du bokar på resia.se. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan.

För personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92.

Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Reseförsäkring  Hyrbil

 

 

Reseinspiration

Hallins reseblogg

Att göra i Riga

Har du varit i London, Paris och Rom och är sugen på att upptäcka en ”ny” stad? Vi vill gärna slå ett slag för Riga som blir allt mer populärt enli…

Hallins reseblogg

Lettland – fina stränder och vackra städer

För ett tag sedan skrev jag om prisvärda resor till Polen. Då skrev Marie en kommentar och berättade att hon tillsammans med sin familj hade varit i Lettland…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp