Upptäck Sälen på en skidresa.

Jullov i Sälen

Skidåkning och stugmys med nära och kära

Längtar du efter vita granar, skidåkning och glada barn i backen? Att fira jul och nyår i Sälen är något som många drömmer om, vi hjälper dig att uppfylla dina drömmar! Lämna julstök och stressen hemma och res till ett vintervitt Sälen. Här doftar det av nybakat, juleljusen glittrar i kapp med  barnaögonen och efter skön skidåkning finns det gott om restaurangalternativ om du trots allt vill njuta av ett dignande julbord.

För barnen är det julbus med snögubben Valle som gäller. Kom och träffa Valle eller häng med i Valles snöparad. Valle har ett digert program och rör sig mellan de olika destinationerna Lindvallen/Högfjället och Tandådalen/Hundfjället.

Tillsammans med dotterbolaget Bengt-Martins säljer Resia just nu prisvärda stugor i Sälen.  Fira jul eller nyår, eller välj den lite billigare perioden runt trettonhelgen. Du väljer, vi har boendet!

 

Fira jul i Sälen med familjen!

Boka stuga 22-26 december

Ta med familjen till Sälen över jul och se fram emot ett par härliga dagar i ett vintervitt landskap. Varva paketöppning och julmat med sköna stunder i skidbackarna.

Just nu är priserna på boende över jul prissänkta med 20%. Skynda att fynda!

Prisexempel:
Boende med 4-6 bäddar fr. 2.850:- (ord 3.550:-)
Boende med 6-8 bäddar, fr. 4.450:- (ord 5.550:-)
Boende med 10-12 bäddar, fr. 6.750:- (ord 8.450:-)

Boka stuga i Lindvallen-Högfjället hos Bengt-Martins här

Boka stuga i Tandådalen-Hundfjället hos Bengt-Martins här

Nyårskarameller i Sälen!

Boka stuga 29 dec - 5 januari

Fira nyår i Sälen! Boka en stuga tillsammans med vänner och familj för ett härligt nyårsfirande. Njut av fina skidbackar, snötäcka träd och gnistrande klara dagar. När benen börjar kännas trötta kan ni ta en paus på någon av Sälens fina restauranger. 

Prisexempel: 
Boende med 4-6 bäddar, fr. 5.435:-
Boende med 6-8 bäddar, fr. 9.285:-
Boende med 10-12 bäddar, fr. 11.030:-

Boka stuga i Lindvallen-Högfjället hos Bengt-Martins här

Boka stuga i Tandådalen-Hundfjället hos Bengt-Martins här

Jullovsdagar - Trettonhelgen i Sälen!

Boka stuga 5-8 januari

Avsluta jullovet med ett par dagar i en skidbacke. Ta med familjen på en resa fylld av skidåkning och sköna stunder tillsammans. Under trettonhelgen är priserna dessutom lägre på boende än under jul och nyår. Passa på att boka en skidresa som blir en välbehövlig paus i vardagen. 

Prisexempel:
Boende med 4-6 bäddar, fr. 2.055:-
Boende med 6-8 bäddar, fr. 2.495:-
Boende med 10-12 bäddar, fr. 3.590:-

Boka stuga i Lindvallen-Högfjället hos Bengt-Martins här

Boka stuga i Tandådalen-Hundfjället hos Bengt-Martins här

Härliga skidbackar för stora och små!

Upplev Sälen

Lindvallen/Högfjället
Barnfamiljens favorit när det gäller Sälens destinationer är Lindvallen-Högfjället. I Lindvallen finns nordens största barnområden som lockar, liksom Experium Sälens aktivitets centrum med bad och restauranger. På Högfjället som är sammanbundet med Lindvallen genom en transportlift finns Sälens minsta skidområde, men med gott om plats för sköna Carvingsvängar och ett härligt familjeområde strax nedanför Sälens Högfjällshotell.

 

Tandådalen/Hundfjället
En annan familjefavorit är Hundfjället med bla Trollskogen. Här bor Sälens alla troll och de både pratar och sjunger, en härlig bana att ta sig ner i både för små och stora barn. Systemet i Hundfjället är sammanlänkat med Tandådalen för ännu mera skidåkning och ger utmaningar och skidåkning som passar alla.

Bokningsinformation

Gäller prisperioder enligt specificering ovan. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Välkommen att boka hos en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.