Boka senast 29 januari

Skidåkning och vårsol i Sälen

Sol på näsan! Boka skidresa med marssol eller påskfirande. Njut av årets bästa och skönaste skidåkning i Sälen när dagarna blir längre. Under vårmånaderna värmer solen både på uteservering och vid stugknuten.

Tillsammans med dotterbolaget Bengt-Martins hyr Resia ut prisvärda stugor i Sälen. Just nu kan du boka din stuga och få 10% solrabatt. Erbjudandet gäller för stugor i Lindvallen-Högfjället eller Tandådalen-Hundfjället under veckorna 10-15.

Läs mer om erbjudandet samt boka längre ner på sidan!

 

Boka stuga under veckorna 10-15 - få 10% rabatt

Njut av den värmande vårsolen och skön skidåkning. Åk med familjen eller ta med kompisgänget över en långhelg eller varför inte under påskdagarna? 

Just nu erbjuder vi 10% rabatt för boende i Sälen Lindvallen/Högfjället eller Tandådalen/Hundfjället under veckorna 10-15. Välj mellan 4 eller 7 nätter, söndag-torsdag eller söndag-söndag (vecka 15, sön-mån, 8 nätter)

Prisexempel:
4 nätter med 4-6 bäddar fr 1.315:-/stuga
7 nätter med 4-6 bäddar fr 3.650:-/stuga

Använd rabattkoden RESIA10 vid bokning. 

Boka stuga hos Bengt-Martins här

Härliga skidbackar för stora och små!

Upplev Sälen

Lindvallen/Högfjället
Barnfamiljens favorit när det gäller Sälens destinationer är Lindvallen-Högfjället. I Lindvallen finns nordens största barnområden som lockar, liksom Experium Sälens aktivitets centrum med bad och restauranger. På Högfjället som är sammanbundet med Lindvallen genom en transportlift finns Sälens minsta skidområde, men med gott om plats för sköna Carvingsvängar och ett härligt familjeområde strax nedanför Sälens Högfjällshotell.

 

Tandådalen/Hundfjället
En annan familjefavorit är Hundfjället med bla Trollskogen. Här bor Sälens alla troll och de både pratar och sjunger, en härlig bana att ta sig ner i både för små och stora barn. Systemet i Hundfjället är sammanlänkat med Tandådalen för ännu mera skidåkning och ger utmaningar och skidåkning som passar alla.

Bokningsinformation

Klicka på knappen ovan för att erhålla din rabatt. Bokningskod Resia10 ger dig 10% rabatt när du bokar senast den 29 januari 2017.

Erbjudandet gäller för boende i Sälen Lindvallen/Högfjället eller Tanådalen/Hundfjället under veckorna 10-15. Välj mellan 4 eller 7 nätter, söndag-torsdag eller söndag-söndag (vecka 15, sön-mån, 8 nätter)

Gäller prisperioder enligt specificering ovan. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Med reservation för slutförsäljning. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Välkommen att boka hos en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.