Cykling på Mallorca

Det fantastiska klimatet, det vackra landskapet, den höga kvaliteten på rutter och vägar, den goda skyltningen, säkerhet & trygghet.

Mallorca är ett självklart paradis för landsvägscyklister. En sport som år efter år drar allt fler anhängare till ön för att upptäcka de otaliga antal rutter och utflykter som erbjuds på Mallorca.

Fakta

 • Land

  Spanien

 • Huvudstad

  Madrid

 • Språk

  Spanska

 • Valuta

  EUR

 • Tidsskillnad

  Samma tid

Cykla på Mallorca

Hotell Viva Blue

Hotell Viva Blue i Alcudia har ett perfekt läge på ön och utmärkta träningsmöjligheter även utöver cyklingen. Receptionen säljer kartor med olika cykelrutter på Mallorca.

Upplägg för cykling på Mallorca

Prova cykelspåren på Mallorca

Träning

• Förbokad cykeltransport på flyg och transfer mellan hotell och flygplats t/r. (Max 25 kg)
• Tillgång till förråd för cykel, fullt utrustad med krokar och lås för att lagra och säkra din cykel på bästa sätt.
• Tillgång till hotellets cykelverkstad med service (service mot kostnad efter lokal prislista).

Träningsläger på Mallorca

Inkluderar

En vecka med del i tvårumslägenhet, flyg & transfer t/r. Transport av egen cykel (max 25kg) på både flyg och transferbuss. Här finns möjlighet att boka till halvpension eller All inclusive. Fri tillgång till hotellets spa & gymanläggning. Dricksvatten att fylla på vattenflaskan för att ta med vid träning.

Prisuppgifter

Andra kombinationer för träning och arrangemang är möjliga att arrangera oavsett om ni vill till detta hotell och denna destination eller om ni vill ha ett helt annat förslag.

Träningsresor arrangeras för grupper på minst 10 personer. Kontakta ditt lokala Resiakontor för en kostnadsfri och skräddarsydd offert just för er. Allt för att ni skall få en bra upplevelse.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp