• En vecka med fotboll

  Träna fotboll på vackra Fuerteventura

Fotboll på Fuerteventura

Fuerteventura är en av de äldsta Kanarieöarna. Öns klimat gör att den kallas Ön med den eviga våren. Bland de intressanta platserna på ön finns sanddynerna i Corralejo och El Jable i norr och i söder ligger havsvikar och långa stränder.

Fakta

 • Land

  Spanien

 • Huvudstad

  Madrid

 • Språk

  Spanska

 • Valuta

  EUR

 • Tidsskillnad

  Samma tid

Träningsresa på Fuerteventura

Hotell Oasis Papagayo

Hotell Oasis Papagayo i Corralejo erbjuder tvårumslägenheter med balkong/terrass. Hotellet ligger i en stor grönskande hotellträdgård med anslutning till två inbjudande poolområden. När ni har en stund över mellan den inbokade träningen erbjuder hotellet olika typer av motion och aktiviteter bland annat ett stort och välutrustat gym, 50 meter uppvärmd utomhus olympisk simbassäng, cykelverkstad, vind och kitesurfingklubb samt en fullvärdig fotbollsplan alldeles i anslutning till hotellet.

Upplägg för fotboll på Fuerteventura

Stärk lagandan med en fotbollsresa

Förslag på upplägg

Fem dagar med två timmar på förmiddagen och två timmar på eftermiddagen. En dag i mitten av vistelsen ledigt för vila eller utflykt.

Spela fotboll i Spanien

Boende, mat och resa

1 vecka med del i tvårumslägenhet, flyg & transfer t/r. Helpension inkl. softdrink (frukost, lunch & middagsbuffé). Fotbollsträning 2 pass om dagen i 6 dagar.

 

Prisuppgifter

Andra kombinationer för träning och arrangemang är möjliga att arrangera oavsett om ni vill till detta hotell och denna destination eller om ni vill ha ett helt annat förslag.

Träningsresor arrangeras för grupper på minst 10 personer. Kontakta ditt lokala Resiakontor för en kostnadsfri och skräddarsydd offert just för er. Allt för att ni skall få en bra upplevelse.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp