• Simläger på Fuerteventura

  Simträning på ön med den eviga våren

Simning på Fuerteventura

Fuerteventura är en av de äldsta Kanarieöarna. Öns klimat gör att den kallas ön med den eviga våren.

Man har räknat till 152 stränder runt hela ön. Här finns alla chanser till ett skönt strandliv kombinerat med ett givande och bra träningsläger.

Fakta

 • Land

  Spanien

 • Huvudstad

  Madrid

 • Språk

  Spanska

 • Valuta

  EUR

 • Tidsskillnad

  Samma tid

Simma på Fuerteventura

Oasis Papagayo

Hotell Oasis Papagayo i Corralejo erbjuder 2-rumslägenhet med balkong/terrass. Hotellet ligger i en stor grönskande hotellträdgård med anslutning till två inbjudande poolområden. Hotellet lämpar sig för olika typer av motion och erbjuder bl.a. stort och välutrustat gym, 50 meters uppvärmd utomhus olympisk simbassäng, cykelverkstad, vind- och kitesurfingklubb samt en fullvärdig fotbollsplan alldeles
i anslutning till hotellet.

Upplägg för simning på Fuerteventura

Träningsläger på Fuerteventura

Förslag på upplägg

5 dagar med 2 timmar på förmiddagen och 2 timmar på eftermiddagen en dag i mitten av vistelsen ledigt för vila eller utflykt.

Simma på träningsläger

Boende, mat och resa

1 vecka med del i 2-rumslägenhet, flyg & transfer t/r. Helpension inkl. softdrink (frukost, lunch & middagsbuffé).

Simträning: 2 pass om dagen i 6 dagar.

Prisuppgifter

Andra kombinationer för träning och arrangemang är möjliga att arrangera oavsett om ni vill till detta hotell och denna destination eller om ni vill ha ett helt annat förslag.

Träningsresor arrangeras för grupper på minst 10 personer. Kontakta ditt lokala Resiakontor för en kostnadsfri och skräddarsydd offert just för er. Allt för att ni skall få en bra upplevelse.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp