Weekendresa med lyxhotell i Riga

Om du vill se vackra palats och herrgårdar, strosa runt bland mysiga gränder och äta god mat är Riga resmålet för dig. När du åker på weekendresa till Riga behöver det inte kosta särskilt mycket, då du får mycket för pengarna i den lettiska huvudstaden. Här kan du unna dig ett elegant 5-stjärnigt hotell och kanske göra en spabehandling om lusten faller på.

Det tar endast en timme eller två att flyga till Riga från Sverige vilket gör det till en perfekt stad att resa till på en weekend. Staden som har runt 800 000 invånare är lagom stor och underbar att bara strosa runt i. När du fått nog av sevärdheter och ätit dig mätt på all god mat är det bara att dra på dig morgonrocken på hotellet och njuta av semestern.

Land: Lettland

Tidsskillnad: +1 timme

Flygtid: Ca 1-1,5 timme

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Lettiska & Ryska

Lyxiga weekendresmål

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.