Bättre möten och smartare företagsresor

Företagsresor och möten är en del av er vardag som företag. Varje företagsresa ni gör är ett nödvändigt steg på vägen. Varje möte är ett samtal närmare det ni som företag vill uppnå. 

Resia jobbar med affärsresor, möten och event varje dag. Men inte bara det. Vi finslipar, analyserar, utvecklar och tänker nytt – allt för att kunna leverera den bästa lösningen för er och andra företag som behöver smarta, effektiva sätt att resa och mötas.

Hos oss får ni hjälp med allt från affärsresor till konferensarrangemang och större, världsomspännande kongresser. Vi är en komplett och erfaren partner för allt som rör företagets resor och möten.

Ni får smarta verktyg och smidiga lösningar som hjälper er att spara tid och ger er full koll på både kostnader och möjligheter. Det är vad som krävs för att på bästa sätt ta er dit ni vill.

Så hur fungerar det i dag? Förvaltar ni den tid och de pengar ni investerar i resor och möten på bästa sätt? Vi tror att ni kanske kan bli ännu bättre. Läs vidare nedan och kontakta oss gärna så berättar vi mer.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.