Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Res nu, betala direkt eller betala sen - med Klarna

970x90 pink centered.jpgKlarna är det smidiga betalningsalternativet när du hittat din resa till rätt pris och vill boka, men du har ännu inte hunnit spara ihop till hela resan. Med Klarna kan du boka resan nu och antingen betala allt i slutet av nästa månad eller dela upp din betalning. Du har självklart även möjligheten att betala direkt med Klarna via kort, bankkonto eller banköverföring. När du delbetalar din resa med Klarna så sprider du ut din betalning över en längre period och du betalar lagom mycket varje gång. Boka resa med Klarna är smidigt och enkelt.

SPI_02.MB-Small-SV.png

Boka och betala flyg med Klarna

När du måste resa iväg på kort varsel och behöver boka en flygbiljett snabbt är Klarna ett betalningsalternativ som låter dig resa först och betala sen. Du kan även välja att delbetala dina flygbiljetter över flera månader.  Har du kanske funderat på att boka flyg för en weekend till London och så dyker plötsligt flygbiljetten upp till ett kanonpris. Boka då ditt billiga flyg direkt och betala senare med faktura från Klarna. Det kan inte bli enklare att betala flygresor än med Klarna.

Boka flygresa

Det är enkelt att boka och betala hotell med Klarna

Är du sugen på en hemester och vill lyxa till det på ett fint hotell? Eller kanske drömmer du om det coola designhotellet i New York? Med Klarna bokar du hotellet nu och antingen betalar direkt eller betalar sen i din egna takt. Välj att betala hotellövernattningen vid ett tillfälle eller dela upp betalningen och ta det i din takt. Boka hotell med Klarna gör det lätt att vara spontan!

Boka hotell

 

Har du frågor gällande betallösningen?
Gå till Klarnas kundtjänst.

Svart Klarna logo

Betalsätt vi erbjuder:

  • Betala direkt 

  • Betala med faktura

  • Delbetala i din egen takt.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.