Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charterresor

Sök, jämför och boka din charter. Här hittar du alla charterresor på ett och samma ställe! En färdigpaketerad charterresa är alltid enkelt och smidigt oavsett om du ska resa inom Europa eller lite längre bort. Vi erbjuder resor med Sveriges största charterarrangörer i alla prisklasser.

Välj bland destinationer som till exempel Kanarieöarna, Spanien, Grekland och Kroatien. Saltstänkta bad, underbar mat, vacker natur och ljumma kvällar – allt detta och mycket mer får du när du väljer att åka på en charter. Unna dig själv en härlig semester och boka direkt online redan idag!

Behöver du hjälp med din bokning?

Tveka inte på att höra av dig till oss! Fyll i en förfrågan eller ring oss.

Skicka en förfrågan

0771-92 92 92

Res tryggt med ett trygghetspaket

Just nu erbjuder flera av våra leverantörer generösa av- och ombokningsvillkor. Med Ving får du ett fritt av- och bokningsskydd samt en extra reseförsäkring när du bokar din sommarresa. Apollo och Detur erbjuder fri ombokning fram till 14 dagar innan avresa och med Airtours får du pengarna tillbaka om du behöver avboka din resa.

Läs mer om våra leverantörers av- och ombokningsvillkor här

 

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.