Charterresor

Sök, jämför och boka din charter. Här hittar du alla charterresor på ett och samma ställe! En färdigpaketerad charterresa är alltid enkelt och smidigt oavsett om du ska resa inom Europa eller lite längre bort. Vi erbjuder resor med Sveriges största charterarrangörer i alla prisklasser.

Välj bland destinationer som till exempel Kanarieöarna, Spanien, Grekland och Kroatien. Saltstänkta bad, underbar mat, vacker natur och ljumma kvällar – allt detta och mycket mer får du när du väljer att åka på en charter. Unna dig själv en härlig semester och boka direkt online redan idag!

Behöver du hjälp med din bokning?

Tveka inte på att höra av dig till oss! Fyll i en förfrågan eller ring oss.

Skicka en förfrågan

0771-92 92 92

Vill du boka och betala med presentkort?

Det går för tillfället inte att använda presentkort vid betalning av charterresor online. Önskar du boka och betala din charter med presentkort ber vi dig istället ringa oss på telefon 0771-92 92 92 eller besöka en av våra resebyråer.

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.7 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.