1.000:- rabatt på vinterresor med Ving

Vill du lämna vinterkylan bakom dig för resor till varma breddgrader? Vad sägs om en långresa med Ving? Just nu 1.000:- rabatt/bokning på charterresor till Thailand, Aruba, Jamaica och Mexiko i vinter. Njut av sköna temperaturer i populära Thailand och salta bad i paradiset Aruba. Erbjudandet har begränsat antal platser, så boka tidigt för att vara säker på att få plats på just ditt favorithotell. Säkra din vinterresa idag!

Vill du ha hjälp med att hitta rätt hotell för just din resa – ring oss på 0771-92 92 92 eller besök oss i någon av våra butiker.

Boka senast 22 september 2019.

Prisexempel hämtades 6/9 2019. Priser är färskvara, gör en sökning för ett uppdaterat pris.

Bokningsinformation:
Erbjudandet på 1.000:- rabatt/bokning på långresor med Ving gäller endast nybokningar och endast paketresor med både flyg och hotell. Gäller avresor mellan 1/1 – 31/3 2020 från samtliga avreseorter i Sverige samt från Köpenhamn. Boka senast 22/9 2019.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

ving-thailand-phuket-624x395.jpg

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.7 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.